Nagy Ferót már tavaly is felkérték

Nagy Ferót már tavaly is felkérték, akkor ezért nem vállalta a zsűrizést A Dalban

Két új zsűritag, Vincze Lilla (középen) és Nagy Feró (tőle balra, lent) mond majd ítéletet a régi és a friss versenyzőkről /Fotó: Isza FerencBudapest — Január 19-én immár 8. alkalommal startol A Dal című Eurovíziós-verseny-dalkutató, és nemcsak a 416 jelentkezőből kiválasztott 30 produkcióban vannak új arcok.

– Már tavaly megkerestek, de akkor a Beatrice jubileumi koncertje miatt nem fért bele – magyarázta Nagy Feró (72), aki új tag lett a zsűriben. – A tévé előtt is zsűriztem – mosolygott a másik új zsűritag, Vincze Lilla (57). Mellettük Both Miklós (37) negyedjére, Mező Misi (40) pedig másodszor tér vissza az ítészek közé.

A korábbi győztes Freddie (28) házigazda maradt, Dallos Bogival (21) vezetik a dalválasztó show-t. A Tel Avivba készülők is fiatalodtak, de akad régi ismerős is. – Ezzel a dallal az árva gyerekek ügyére akarom felhívni a figyelmet – mondta a 4. alkalommal induló Oláh Gergő (30). Pápai Joci (37) és Kállay Saunders András (33) személyében két korábbi győztes is ringbe száll, de az X-Faktor két kiesője, Szekér Gergő (23) és a kolozsvári UNSK rapduó dalát is beválasztották.

Citromix Rádió üzemeltetői:Hugyecz Mihály, Lajos István,  ARTISJUS Engedélyszám : W/001343/2018