Pioneer – DDJ-1000

Bemutatnánk a Pioneer Dj Kontroller egyik legmegbízhatóbb termékét

A Részletekben megtaláljátok a pontos technikai adatokat a termékről.

Pioneer DDJ-1000

A Pioneer legújabb 4-csatornás dj controllere a Rekordbox DJ szoftver legtöbbet használt, új funkcióinak a tökéletes vezérlésére készült. A Nexus 2-es szériából örökölt elrendezésnek köszönhetően professzionális érzést kelt használata során, mindezt úgy, hogy hordozhatóság szempontjából is kiemelkedően pozitív kialakítású a DDJ-1000-es. A jog tárcsákon fellelhető színes LCD kijelző egy új funkció a Pioneer eszközökön, amely megkönnyíti a munkánkat azáltal, hogy átláthatóbbá teszi a szoftverben történő eseményeket. 

A Rekordbox újdonsága, hogy a hasonló számokat megjelöli neked, így a ?kapcsolódó számok? alapján folyamatosan olyan zenéket mixelhetsz, amik szinte biztos, hogy összeillenek. Légy kreatív, emeld a hangulatot a 14 Beat FX valamelyikével vagy használj svájci óra pontosságú loop-okat, Hot Cue-kat, stb.

TULAJDONSÁGOK

Jog tárcsa: beépített, állítható, színes LCD kijelző a jog tárcsa közepén. Minden számodra fontos információt közöl veled, mint pl.: BPM, színes hullámforma, lejátszás pozíciója, hot cue pontok, loop pontok, stb.

Club stílusú elrendezés: a DDJ-1000-es kialakítása tökéletesen megfelel a klubokban fellelhető nagypultok felépítésével. A jog tárcsa CDJ-2000-es méretű, érzete és használata gyakorlatilag ugyanaz, mint a nagytestvéré. Ez a kontroller a Rekordbox DJ használata során ugyanazt az érzést biztosítja, mintha egy Nexus pultról zenélnél USB drive-ról!

Továbbfejlesztett Magvel fader: strapabíró crossfader, mely akár 10 millió húzásig kitart. Precíz, pontos, mozgása könnyed, légies. Helyes szoftverbeállítások mellett a gyors scratch mozdulatokra is tökéletesen reagál.

Vadiúj effektek: 4 új Beat FX-et használhatsz, mint pl.: Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle és Low Cut Echo. Természetesen ezek mellett az összes többi már jól ismert effekt megtalálható a pulton, melyek a DJM-szériában megtalálhatóak. Mindehhez hozzájön a 4 sound color FX, melyeket csatornánként külön-külön vezérelve igazán kreatív multi effekteket hozhatsz létre a DDJ-1000-essel.

Performance PAD-ek: 16 darab RGB háttérvilágítású performance pad áll készenlétben, hogy olyan izgalmas és kreatív funkciókat vezérelj velük, mint pl: Hot Cue-k, Pad FX-ek, Beat Jump, Sampler, Keyboard Mode, Beat Loop, Key Shift, stb.

SPECIFIKÁCIÓK:

– Hangkártya: 24 bit/ 44,1 kHz
– Frekvencia átvitel: 20-20.000 Hz
– Jel-Zaj viszony: 112 dB
– Torzítás: < 0.002 % (USB)˙
– Csatornák száma: 4
– Jog tárcsa: 202 mm-es, aluminium
– Jog tárcsa érzékenységének állítási lehetősége: igen
– Filter: High és Low Pass filter
– Colour FX-ek: Dub Echo, Filter, Noise, Pitch
– Hot Cue pontok: 16
– Egyéb funkciók: Manual Loop, Auto Beat Loop, Beat Jump, Slip Mode, Talkover, EQ isolator, Fader Start, stb.
– Bemenetek: 2 LINE (RCA), 2 PHONO/LINE (RCA), 2 MIC (XLR és 6,3 JACK)
– USB: 2 darab USB B port
– Kimenetek: 2 MASTER (XLR és 1 pár RCA), 1 BOOTH (6,3 JACK) és 2 PHONES (3,5 és 6,3 JACK)
– Tartozék szoftver: teljes verziós Rekordbox DJ
– Tartozékok: AC adapter, tápkábel, USB kábel, Rekordbox DJ licence kártya
– Méretek: 708 x 361,4 x 73,4 mm
– Tömeg: 6 kg

Az ár az nem kevés de megéri szerintem. 370.000Ft

Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Kérlek segíts egy megosztással.